shadow

Velkommen til klubben

Filmklubbenlolland.dk er et samarbejde mellem Maribo Biograf & Kulturforening og Nakskov Biografforening om at give Lollands børn og voksne et tilbud om at se kvalitetsfilm i nærområdet til en billig pris.

Filmklubben Lolland viser film i Kulturværket i Maribo og er med til at afvikle film i Nakskov Teatersal.

Det er et godt kulturtilbud, som alle kan få gavn og glæde sig til.

Vi viser film som klubbernes medlemmer kan være med til at vælge ud fra de muligheder, der er, når vi ikke har status af premiere-biograf. Man køber medlemsskab til en sæson ad gangen.

Samtidig har vi delt filmene op i spor, hvor de 4 film pr. spor er særligt egnet for mål-

gruppen, men man kan også købe mixkort, som kombinerer to spor og 4 film, mens man kan købe sig fri adgang via et personligt GULDkort.

Under fanen DENNE SÆSON kan du se filmene, du kan også se en trailer – og du kan købe dit medlemsskab i Maribo i Kulturværkets Café og

i Nakskov ved Nakskov Teatersal, når der er forestillinger. Datoerne fremgår også af oversigten, som du kan se her!

Betaling kontant eller med MobilePay.