Spor 4 – Senior

4 film for 150 kr. Mix 4 film fra spor 3 og 4 for 200 kr.
KØB SPOR 4 HER

Dramaet ‘Victoria and Abdul’ handler om det usædvanlige venskab mellem Dronningen af England og en ung indisk mand.
Året er 1887, og dronningen er allerede en ældre kvinde, der har svært ved at holde sig vågen og ikke mindst i godt humør ved de utallige arrangementer, kongehuset afholder.
Abdul Karim er en ung kontorassistent i Indien, der pga. sit imponerende udseende hentes til kolonimagtens centrum for at overrække en sjælden mønt til majestæ-tens halvtresårsjubilæum.

Se den den 5. september i Kulturværket i Maribo kl. 14:00 og den 12. september i Nakskov Teatersal kl. 14:00.

Se traileren her.

Spilletiden er ca. 111 minutter.

Filmen ‘The Shape of Water’ er et overnaturligt eventyr, der foregår op til Den Kolde Krig i USA i 1962.
Vi befinder os på et tophemmeligt regeringsanlæg, hvor den stumme Elisa er rengøringsassistent. Ved et tilfælde opdager hun, at et væsen, der bedst kan beskrives som en krydsning mellem et menneske og en fisk, holdes fanget i et forsøgslaboratorium. Mødet mellem undervandsvæsnet og den ensomme kvinde udvikler sig i en overraskende retning, og snart tager Elisa drastiske midler i brug for at befri den tilfangetagne.

Se filmen i Kulturværket i Maribo den 26. september kl. 14:00 og i Nakskov Teatersal den 3. oktober kl. 14:00.

Se traileren til filmen her.

Spilletiden er ca. 123 minutter.

Filmen ‘Så længe jeg lever ‘ er en biografisk fortælling om den danske musiker John Mogensen, der blev national folkeeje i 1970’erne.
Historien følger Mogensen fra hans barndom over det første gennembrud med kvartetten Four Jacks til den hårde rejse mod toppen af de danske hitlister som soloartist. På sidelinjen står hustruen Ruth, og deres tumultariske ægteskab er sangerens eneste holdepunkt i en musiktilværelse, der domineres af lidenskab, angst og alkohol.

Se filmen i Kulturværket i Maribo den 7. marts kl. 14:00 og i Nakskov Teatersal den 11. april kl. 14:00.

Se traileren til filmen her.

Spilletiden er ca. 110 minutter.


Filmen ‘The Beguiled’ foregår på en pigeskole i Virginia under Borgerkrigen, hvor de unge kvinder forsøger at komme igennem krigen ved at holde på formerne og de daglige rutiner, mens de er beskyttet fra uhyrlighederne omkring dem.
Da den sårede nordstatssoldat McBurney bliver fundet i skoven udenfor skolen, tager den strenge forstanderinde Miss Farnsworth modvilligt imod ham. Soldaten får lov til at blive, til hans ben er helet, mens skolens eneste lærer og de fem pigeelever alle drages til den flotte fremmede.
Men hvem forfører hvem? Er det den sårede soldat, som spiller på pigernes fascination af ham, eller er det i virkeligheden kvinderne, der (under de fine kjoler) har bukserne på?

 

Se filmen i Kulturværket i Maribo den 27. november kl. 14:00 og i Nakskov Teatersal den 4. december kl. 14:00.

Se traileren til filmen her.

Spilletiden er ca. 93 minutter.