Spor 4 – Senior

4 film for 150 kr. Mix 4 film fra spor 3 og 4 for 200 kr.
KØB SPOR 4 HER

PREMIEREFILM
Den nyslåede enke (Susan Sarandon) rejser fra den ene ende af landet til den anden for at være tættere på sin datter (Rose Byrne) og blander sig i omgivelsernes liv i denne romantiske komedie. Filmen har endnu ikke været vist i danske biografer ! 
Se den den 17. januar i Kulturværket i Maribo kl. 14:00 og den 24. januar i Nakskov Teatersal kl. 14:00.

Se traileren her.

Spilletiden er ca. 100 minutter.

Irène, (Sidse Babett Knudsen) en energisk dansk lungespecialist, er ansat på universitetshospitalet i Brest i Nordfrankrig. Hun opdager, at en vidt udbredt diætpille indeholder et molekyle, som tilsyneladende forårsager dødelige hjertetilfælde. Hendes tese mødes med massiv mistro hos såvel myndighederne som medicinalindustrien.
Se filmen i Kulturværket i Maribo den 7. februar kl. 14:00 og i Nakskov Teatersal den 14. februar kl. 14:00.

Se traileren til filmen her.

Spilletiden er ca. 125 minutter.

Amsterdam i 1600-tallet. Unge Sophia kommer lige fra klostret og ind i ægteskabet med den rige og langt ældre købmand Cornelis Sandvoort. Han hyrer den unge maler Jan Van Loos til at male et portræt af sin yndige hustru og sig selv. Det går hverken værre eller bedre, end at Sophia og Jan falder for hinanden, mens hun sidder model. De indleder en hed affære og pønser på at slippe af med Cornelis.
Se filmen i Kulturværket i Maribo den 7. marts kl. 14:00 og i Nakskov Teatersal den 11. april kl. 14:00.

Se traileren til filmen her.

Spilletiden er ca. 105 minutter.


Midaldrende Anne føler sig overset af sin mand, filmproduceren Michael. I stedet for at flyve med ham til Paris via Budapest får hun et lift med Michaels franske forretningsforbindelse, Jacques. Han er en charmerende gavtyv og levemand, som ikke forsømmer en chance til at kurtisere Anne ved at vise hende alle de små, hemmelige restauranter, museer og seværdigheder langs den billedskønne rute. 
Se filmen i Kulturværket i Maribo den 4. april kl. 14:00 og i Nakskov Teatersal den 25. april kl. 14:00.

Se traileren til filmen her.

Spilletiden er ca. 90 minutter.