Spor 4 – Senior

4 film for 150 kr. Mix 4 film fra spor 3 og 4 for 200 kr.
KØB SPOR 4 HER

Et år efter at den aldrende krigsveteran Allan Karlsson kravlede ud af vinduet og forsvandt, har han bosat sig på Bali. Men da pengene er ved at slippe op, må han, sammen med vennerne Benny og Julius, flygte fra det balinesiske ferieparadis tilbage til Sverige med gangstere, CIA og en svensk sodavandsfabrikant i hælene. 
Se den den 6. september i Kulturværket i Maribo kl. 14:00 og den 13. september i Nakskov Teatersal kl. 14:00.

Se traileren her.

Spilletiden er ca. 108 minutter.

Jacqueline “Jackie” Kennedy danner mode med sin elegante stil, da hun i 1961 indtager Det Hvide Hus som præsident John F. Kennedys førstedame. Men eventyret sluttede brat, da en attentatmand myrder JFK under en kortegekørsel gennem Dallas i 1963. Knuget af sorg og chok må Jackie finde styrken i sig selv til at kontrollere de nyfigne medier, trøste sine børn og sikre sin mands eftermæle. 
Se filmen i Kulturværket i Maribo den 4. oktober kl. 14:00 og i Nakskov Teatersal den 12. oktober kl. 14:00.

Se traileren til filmen her.

Spilletiden er ca. 100 minutter.

Den succesrige, flamboyante kunstner Simon er vant til at få masser af opmærksomhed. Han føler sig derfor truet, da hans ukendte søn, Casper, tukker op og afslører sig som den internationalt kendte graffitikunstner The Ghost. Revaliseringen skaber en anspændt stemning mellem sønnen og faderen, som i forvejen ikke er voldsomt interesseret i pludselig at skulle agere forælder.
Se filmen i Kulturværket i Maribo den 25. oktober kl. 14:00 og i Nakskov Teatersal den 15. november kl. 14:00.

Se traileren til filmen her.

Spilletiden er ca. 94 minutter.

På Kate og Geoffs 45-års bryllupsdag får Geoff besked om, at hans ungdomskæreste er blevet fundet død. Nyheden får Geoff til at opføre sig ganske mærkværdigt, og hans reaktion får Kate til at spekulere på, om hendes mand har holdt noget hemmeligt for hende under deres langvarige ægteskab.

Velspillet drama med Charlotte Rampling og Tom Courtenay. 

Se filmen i Kulturværket i Maribo den 28. november kl. 14:00 og i Nakskov Teatersal den 6. december kl. 14:00.

Se traileren til filmen her.

Spilletiden er ca. 95 minutter.