GULDKORT, MIX KORT eller 2 SPOR.

GULDKORT er blot en af de muligheder du har for at få rigtig meget for pengene.

Du kan vælge frit mellem alle de 16 film, du kan se under sporene 3-6 for kun 300 kr.

Kortet kan købes på Place2Book eller ved INDSKRIVNINGEN den 24. august i Kulturværkets café i Maribo eller den 31. august i foyeren til Nakskov Teatersal.

Ved indskrivningen kan du også betale med Mobile Pay.

Med et MIX-medlemskort kan vælge 4 film, blandt de film du kan se under sporene 4 og 6 eller 3 og  5- for kun 300 kr.

Ved indskrivningen kan du også betale med Mobile Pay.

Med et 2-spor-medlemskort kan vælge 8 film, blandt de film du kan se under sporene 1-6 for kun 250 kr.