Spor 1 – børn 0.-.4. klasse

4 film for 100 kr.  Mix 4 film fra spor 1 og 2 for 125 kr.
KØB SPOR 1 HER

Drengen William prøver at få det bedste ud af sin hverdag. Hans mor er psykisk ustabil, så William bor hos sin onkel Nils, der er førtidspensionist og ikke helt ren i kanten. Nils har oparbejdet en stor spillegæld, som skaffer ham byens gangstere på nakken. William sætter sig for at udfri onklens gæld – for måske kan hans mod og snarrådighed imponere den søde Viola fra skoleklassen?

Se den den 5. september i Kulturværket i Maribo kl. 16:15 og den 12. september i Nakskov Teatersal kl. 16:15.
Se traileren her. Spilletiden er ca 86 minutter. 

Da den gamle hr. McGregor stiller træskoene, arver hans nevø, Thomas Suhr, hans efterladte ejendom på landet. Men haven omkring huset er beboet af en række nævenyttige dyr, og Peter Kanin fører an i kampen for at chikanere hr. Suhr til at flytte tilbage til storbyen.

Se filmen i Kulturværket i Maribo den 26. september kl. 16:15 og i Nakskov Teatersal den 3. oktober kl. 16:15. Se traileren til filmen her.

Spilletiden er ca. 95 minutter.


Den 12-årige mexicanerdreng Miguel drømmer om at blive musiker, men det vil hans familie slet ikke høre tale om. Da han i smug vil deltage i et talentshow på De Dødes Dag, stjæler han en guitar fra den afdøde popstjerne Ernesto de la Cruz’ gravsted. Men det skulle han aldrig have gjort! Miguel transporteres til dødsriget, hvor han må søge sine forfædres tilladelse til at vende hjem igen.
Se filmen i Kulturværket i Maribo den 24. oktober kl. 16:15 og i Nakskov Teatersal den 30. oktober kl. 16:15.
Se traileren til filmen her.

Spilletiden er ca. 105 minutter.

Hulemanden Sten bor med sin ven, Grøffe, i et snurrigt stenaldersamfund. Stens drøm er at drage ud på mammutjagt, men da stenalderbyen bliver invaderet af den arrogante Lord Snøp fra bronzealderbyen, får Sten chancen for at agere helt. Han udfordrer Lord Snøp til en fodboldkamp mellem stenalderstammen og bronzealderholdet, med stenalderdalen som indsats.

Se filmen i Kulturværket i Maribo den 27. november kl. 16:15 og i Nakskov Teatersal den 4. december kl. 16:15. Se traileren til filmen her.

Spilletiden er ca. 89 minutter.