Spor 1 – børn 0.-.4. klasse

4 film for 100 kr.  Mix 4 film fra spor 1 og 2 for 125 kr.
KØB SPOR 1 HER

Jimmy og Otto går i 4. klasse sammen og lever for at tage opfindsomt gas på lærerne. En dag hypnotiserer de skoleinspektøren til at tro, at han er den tumpede tegneseriehelt Kaptajn Underhyler – en identitet, som de to drenge kan slå til og fra ved at knipse med fingrene. Da skolens nye, mistænkelige professor åbenbarer sig som en rablende gal superskurk, må Kaptajn Underhyler vise sit sande værd.

Se den den 17. januar i Kulturværket i Maribo kl. 16:15 og den 24. januar i Nakskov Teatersal kl. 16:15.
Se traileren her. Spilletiden er ca 90 minutter. 

Lille Bertram er den yngste i en søskendeflok på fire. Faderen er arbejdsløs og tidligere kriminel, og Bertrams onkel Georg er heller ikke helt ren i kanten. Hans seneste plan går ud på, at familien skal kidnappe en rigmandssøn og forlange løsepenge. Desværre kommer de til at bortføre det forkerte barn, og så er fanden løs.

Se filmen i Kulturværket i Maribo den 7. februar kl. 16:15 og i Nakskov Teatersal den 14. februar kl. 16:15. Se traileren til filmen her.

Spilletiden er ca. 80 minutter.


Gru er hemmelig agent med sin nye kone Lucy, indtil den tidligere barnestjerne Balthazar Bratt begår en svinestreg mod dem. Gru bliver fyret, og hans små hjælpere, de gule minions, håber, at han vil genoptage sin tidligere løbebane som superskurk. Først da Gru møder sin hidtil ukendte tvilling, den charmerende og flotte Dru, lader han sig overtale af brormand til et sidste kup, så han kan få hævn over Bratt.
Se filmen i Kulturværket i Maribo den 7. marts kl. 16:15 og i Nakskov Teatersal den 11. april kl. 16:15.
Se traileren til filmen her.

Spilletiden er ca. 90 minutter.

Cirkuslivet er et og alt for direktøren Kaj og hans datter, Ramona. Men noget er i gære. Et andet cirkus, der kalder sig Suverænum, pønser tilsyneladende på at overtage Kajs livsværk.
Samtidig opdager Ramona, at nogen udspionerer hende. Ved hjælp af alle sine venner, Mille, Rosa, Kristian, Bamse, hr. Skæg og Onkel Reje, prøver hun at komme til bunds i mysteriet.

Se filmen i Kulturværket i Maribo den 4. april kl. 16:15 og i Nakskov Teatersal den 25. april kl. 16:15. Se traileren til filmen her.

Spilletiden er ca. 90 minutter.