Spor 1 – børn 0.-.4. klasse

4 film for 100 kr.  Mix 4 film fra spor 1 og 2 for 125 kr.
KØB SPOR 1 HER

Far får tilbudt et nyt arbejde, der kan redde familien fra at flytte. Han nye kontor ligger på 27. etage og er udstyret med kæmpe panoramvinduer, og eftersom Far lider svært af højdeskræk, har han svært ved at sige ja til jobbet. Hans handlekraftige børn, Søs, Mie, Ole og Per, tager sagen i egen hånd og bestiller en famlilieferie til de norske fjelde, så Far kan konfrontere sin fobi.
Se den den 6. september i Kulturværket i Maribo kl. 16:15 og den 13. september i Nakskov Teatersal kl. 16:15.

Se traileren her. Spilletiden er ca 85 minutter. 

Høvdingedatteren Vaiana bor på den polynesiske ø Motunui. Stammefolket mener, at høsten er slået fejl, fordi den drilske halvgud Maui har vakt vulkangudens vrede. Trods sin fars formaninger sejler Vaiana ud på det åbne ocean for at hente Maui tilbage, så han kan gøre skaden god igen.
Se filmen i Kulturværket i Maribo den 4. oktober kl. 16:15 og i Nakskov Teatersal den 12. oktober kl. 16:15. Se traileren til filmen her.

Spilletiden er ca. 113 minutter.

Smølfine undrer sig en smule over, hvorfor hun er den eneste pige i smølfelandsbyen. Stor er hendes forbløffelse, da hun i den forbudte skov opdager en anden hunsmølf og et landkort, der viser vej til en hemmelig landsby fyldt med pigesmølfer
Se filmen i Kulturværket i Maribo den 25. oktober kl. 16:15 og i Nakskov Teatersal den 15. november kl. 16:15. Se traileren til filmen her.

Spilletiden er ca. 90 minutter.

I Hakkebakkeskoven bor Klatremus og alle hans små dyrevenner. Skoven er også hjemsted for Mikkel Ræv og andre rovdyr, som gerne vil spise de mindre dyr. For at komme frygten til livs får den fornuftige Morten Skovmus og Bamsefar indført en lov om, at alle i skoven fremover skal være venner. Men Mikkel Ræv har ikke tænkt sig at følge lovens bogstav. 
Se filmen i Kulturværket i Maribo den 28. november kl. 16:15 og i Nakskov Teatersal den 6. december  kl. 16:15. Se traileren til filmen her.

Spilletiden er ca. 75 minutter.