Spor 2 – børn 4.-7. klasse

4 film for 100 kr. Mix 4 film fra spor 1 og 2 for 125 kr.
KØB SPOR 2 HER

Den danske familiefilm “IQBAL & Superchippen er baseret på Manu Sareens populære bogserie om Nørrebro-drengen Igbal Farooq.

Iqbal og Sille har været naboer i Blågårdsgade, siden de var små, men nu skal gaden jævnes med jorden som en del af et byfornyelsesprojekt.

Se den den 7. september i Kulturværket i Maribo kl. 16:15 og den 14. september i Nakskov Teatersal kl. 16:15.

Se traileren her. Spilletiden er ca 90 minutter.

Troldmanden Newt Scamander ankommer til New york i 1926 med en kuffert fuld af usædvanlige, magiske væsenre, han har fundet på en nylig rejse. Ved et uheld slipper væsenerne ud af Newts kuffert, og nu må han og nogle nye bekendtskaber gøre, hvad de kan for at indfange dem igen. Harry Potters skaber har skabt denne fantastiske fortælling.
Se filmen i Kulturværket i Maribo den 5. oktober kl. 16:15 og i Nakskov Teatersal den 13. oktober kl. 16:15. Se traileren til filmen her.

Spilletiden er ca. 130 minutter.

“Miss Peregrine’s Home for peculiar children” er baseret på en bog af Ransom Riggs. Forfatteren blev inspireret til historien, efter at han fandt nogle gamle fotografier af børn, der så ud som om, de havde overnaturlige kræfter. Romanen indeholder mange af disse fotografier, som direkte har inspireret forskellige karakterer og deres særlige egenskaber. 
Se filmen i Kulturværket i Maribo den 26. oktober kl. 16:15 og i Nakskov Teatersal den 16. november kl. 16:15. Se traileren til filmen her.

Spilletiden er ca. 125 minutter.

Den selvfede superhelt Batman nyder godt af sin popularitet i Gotham, men selv om han ikke indrømmer det, føler han sig meget ensom. Dette ændrer sig dig, da han, modvillig og ved en fejl, adopterer den forældreløse Dick Grayson. Da Jokeren og alverdens superskurke angriber Gotham, må Batman indse, at han ikke kan klare opgaven uden Dicks hjælp.
Se filmen i Kulturværket i Maribo den 29. november kl. 16:30 og i Nakskov Teatersal den 7. december kl. 16:30. Se traileren til filmen her.

Spilletiden er ca. 90 minutter.