Spor 2 – børn 4.-7. klasse

4 film for 100 kr. Mix 4 film fra spor 1 og 2 for 125 kr.
KØB SPOR 2 HER

I et fjernt, magisk land har fårene bosat sig i landsbyer, hvor de lever i idyl. Ulvene er omrejsende nomader, og i den flok, der slår lejr tæt på fårenes by, er det tid til at udpege en ny leder.
Valget står mellem den klodsede Grå og den blodtørstige Rakker. For at vinde over Rakker og fange hunulven Biancas opmærksomhed drikker Grå en særlig eleksir.
Se den den 18. januar i Kulturværket i Maribo kl. 16:15 og den 25. januar i Nakskov Teatersal kl. 16:15.

Se traileren her. Spilletiden er ca 85 minutter.

Racerbilen Lynet McQueen har efterhånden en del kilometer i dækkene, og en ny generation af superracere er begyndt at give ham baghjul. Efter et dramatisk styrt i et løb bereder Lynet sig på at blive pensioneret. Men hans racerholds nye ejer, Sterling, har andre planer og parrer ham med træneren Cruz Ramirez. Måske kan kombinationen af gamle dyder og nytænkning bringe Lynet tilbage på banen?
Se filmen i Kulturværket i Maribo den 8. februar kl. 16:15 og i Nakskov Teatersal den 15. februar kl. 16:15. Se traileren til filmen her.

Spilletiden er ca. 105 minutter.


Inde i din mobiltelefon skjuler storbyen SMSkilstrup sig. Her bor og arbejder de mange humørikoner, eller emojis, der alle har ét ansigtsudtryk hver – men tja-emojien Gene kan ikke lægge bånd på sin sprudlende natur. Da han er skyld i, at mobilens apps trues af sletning, må han og to andre ikoner begive sig ud på et episk eventyr gennem menuskærmene for at redde verden fra undergang.
Se filmen i Kulturværket i Maribo den 8. marts kl. 16:15 og i Nakskov Teatersal den 12. april kl. 16:15. Se traileren til filmen her.

Spilletiden er ca. 85 minutter.

De hemmelige Ninjago-krigere Kai, Cole, Jay Zane og Nya er oplært af den vise mester Wu til at bekæmpe al ondskab og forsvare Ninjago City. Deres nyeste medlem, den unge Lloyd, opdager, at han er Den Grønne Ninja, der i legenderne beskrives som Ninjagos redningsmand.
Uheldigvis er den superskurk, Lloyd skal nedlægge, sin egen far – krigsherren Lord Garmadon.
Se filmen i Kulturværket i Maribo den 5. april kl. 16:15 og i Nakskov Teatersal den 26. april kl. 16:15. Se traileren til filmen her.

Spilletiden er ca. 100 minutter.