Spor 2 – børn 4.-7. klasse

4 film for 100 kr. Mix 4 film fra spor 1 og 2 for 125 kr.
KØB SPOR 2 HER

Da fire teenagere finder et gammelt videospil og starter det, bliver de suget ind i Jumanjis jungle. De forvandles til hver deres spilkarakter, der er alt andet end, hvad de er i det virkelige liv.
Firkløveret finder hurtigt ud af, at spillet ikke bare er for sjov. Det handler om overlevelse, og for at komme hjem igen, må de gennemføre det komplicerede spil. Men junglen gemmer på mange og store farer fra flodheste og slanger til en mystisk forbandelse.

Se den den 6. september i Kulturværket i Maribo kl. 16:15 og den 13. september i Nakskov Teatersal kl. 16:15.

Se traileren her. Spilletiden er ca 119 minutter.

En gruppe norske videnskabsmænd udvikler en sensationel metode, der kan skrumpe mennesker til miniaturestørrelse. I Omaha melder Paul Safranek sig som forsøgskanin. Han håber, at det vil forenkle hans stressede tilværelse at bo i et samfund, hvor alt er småt, og pengene derfor rækker meget længere. Desværre får hans kone kolde fødder, så Paul må gebærde sig alene i sit uvante, nye lilleputliv.

Se filmen i Kulturværket i Maribo den 27. september kl. 16:15 og i Nakskov Teatersal den 4. oktober kl. 16:15. Se traileren til filmen her.

Spilletiden er ca. 135 minutter.


Den 21-årige cykelkurer Lara Croft sætter sig for at lede efter sin far, den excentriske britiske eventyrer lord Croft, der forsvandt syv år tidligere. Laras søgen fører hende til en ø ud for Japans kyst, hvor faderen sidst er set i live. Øen rummer en kejserindes gravkammer, som farlige mennesker er ude efter. Lara får brug for alt sit mod og sine evner som bueskytte for at overleve.

Se filmen i Kulturværket i Maribo den 25. oktober kl. 16:15 og i Nakskov Teatersal den 1. november kl. 16:15. Se traileren til filmen her.

Spilletiden er ca. 118 minutter.

Kongen af Wakanda er dræbt i et terrorangreb, så hans søn og tronarving, T’Challa, må vende hjem til den isolerede, men teknologisk avancerede afrikanske nation. T’Challa overvinder andre udfordrere i tvekamp, og ved indsættelsen får han overdraget Den Sorte Panters særlige superkræfter. Men ud af det blå dukker Erik, kongens uægte søn, op og kræver retten til tronen.
Se filmen i Kulturværket i Maribo den 28. november kl. 16:15 og i Nakskov Teatersal den 5. december kl. 16:15. Se traileren til filmen her.

Spilletiden er ca. 134 minutter.