Spor 3 – Voksne

4 film for 150 kr.  Mix 4 film fra spor 3 og 4 for 200 kr.
KØB SPOR 3 HER

Komedie-dramaet ‘Three Billboards Outside Ebbing, Missouri’ handler om den fandenivoldske Mildred Hayes, der efter flere måneder uden nyt om sin datters mord, selv tager sagen i egen hånd.
Hun presser politiet med en række reklamesøljer på vejen ind mod byen, hvor hun udpeger deres inkompetence i sagen.
Det skaber stor national opmærksomhed omkring Mildred, der både får det positive og negative at føle ved episoden, som skaber en større strid med de lokale håndhævere end hun havde regnet med.

Se den den 5. september i Kulturværket i Maribo kl. 19:00 og den 12. september i Nakskov Teatersal kl. 19:00.

Se traileren her.

Spilletiden er ca. 115 minutter.


Science fiction-dramaet ‘QEDA’ foregår i København i år 2095, hvor en miljøkatastrofe har fået havene til at stige.
Alt naturligt ferskvand er forsvundet, og menneskeheden står overfor et uundgåeligt endeligt. Efterretningschefen Fang Rung får til opgave at finde en løsning.
Gennem molekylær deling splittes Rung i to, hvorefter hans ene halvdel, Gordon Thomas, bliver sendt tilbage til København anno 2017, hvor videnskabskvinden Mona Lindkvist mistede banebrydende forskning, som kunne løse klimakatastrofen.

Se filmen i Kulturværket i Maribo den 26. september kl. 19:00 og i Nakskov Teatersal den 3. oktober kl. 19:00.

Se traileren til filmen her.

Spilletiden er ca. 87 minutter.

I spion-thrilleren ‘Red Sparrow’ følger man ballerinaen Dominika Egorova. Hun kommer imidlertid ud for en brutal ulykke, hvilket betyder, at hun bliver nødt til at indstille sin karriere som danserinde.
Det bliver starten på et helt nyt liv for den russiske kvinde. Hun siger nemlig nu ja til at blive del af en hemmelig efterretningstjeneste for økonomisk at kunne opretholde et liv for sin syge mor.
Således starter hun den hårde træning i at blive en såkaldt ’sparrow’ – en spion, der er mester udi manipulation og fysisk forførelse.

Se filmen i Kulturværket i Maribo den 24. oktober kl. 19:00 og i Nakskov Teatersal den 30. oktober kl. 19:00.

Se traileren til filmen her.

Spilletiden er ca. 139 minutter.


Dramaet ‘The Florida Project’ skildrer Solskinsstatens skyggeside, hvor flagskibet Disneyland står i skingrende kontrast til det fattige liv, som leves på motorvejsmotellerne i den hjemløse bydel.
Men tilværelsen på det farverige motel, The Magic Castle, er ikke uden eventyr, for den 6-årige Moonee gør hver dag til en fest med ballade og narrestreger sammen med områdets andre børn i sin sommerferie.
Den unge, rebelske mor Halley prøver desperat at forsørge datteren, mens den lune motelpasser Bobby er den strikse skytsengel for de udsatte beboere henover.

Se filmen i Kulturværket i Maribo den 27. november kl. 19:00 og i Nakskov Teatersal den 4. december kl. 19:00.

Se traileren til filmen her.

Spilletiden er ca. 115 minutter.