Spor 3 – Voksne

4 film for 150 kr.  Mix 4 film fra spor 3 og 4 for 200 kr.
KØB SPOR 3 HER

Da deres fra,  Arno, stiller træskoene, må de småkriminelle brødre Timo og Ralf et smut til Italien for at hente hans antikke vetereanmotorcykel. Arno viser sig dog at have en hidtil ukendt datter, Kim, som gør livet svært for sine brødre. Med hjælp fra deres gamle partner Nikolai lykkes det Ralf og Timo at finde fælles fodslag med Kim og planlægge deres måske største kup hidtil. 
Se den den 6. september i Kulturværket i Maribo kl. 19:00 og den 13. september i Nakskov Teatersal kl. 19:00.

Se traileren her.

Spilletiden er ca. 90 minutter.

Musicalen “La La Land” følger den drømmende jazzpianist, Sebastian, og den aspirerende skuespillerinde, Mia, i Los Angeles. Sebastians største ønske er at eje en gammeldags jazzklub, men det er sværere end som så, og Mia bliver afvist til alle auditions i håbet om at blive en stor stjerne. Deres veje krydses, og den voksende kærlighed, de har til hinanden, udfordres af hver mål i livet, og beslutningerne de må tage for at opnå drømmen.
Se filmen i Kulturværket i Maribo den 4. oktober kl. 19:00 og i Nakskov Teatersal den 12. oktober kl. 19:00.

Se traileren til filmen her.

Spilletiden er ca. 125 minutter.

Den unge Janus bliver udskrevet fra psykiatrisk afdeling. I hånden bærer han en pose med håndskrevne breve, som hans gymnasiekammerat Amina har skrevet til ham. Brevene var det eneste, der gav Janus trøst under indlæggelsen. Men en dag holdt Amina op med at skrive. Nu begiver Janus sig ud i Københavns gader for at finde frem til, hvor Amina er blevet af, og hvad der er sket.
Se filmen i Kulturværket i Maribo den 25. oktober kl. 19:00 og i Nakskov Teatersal den 15. november kl. 19:00.

Se traileren til filmen her.

Spilletiden er ca. 88 minutter.

I 1940’erne rejser prinsen af Bechuanaland, Seretse Khama, til London for at studere jura. Her forelsker han sig i den hvide kvinde Ruth Williams, som han i 1948 gifter sig med. Ruth flytter med prinsen til hans hjemland, men hverken deres familier, folket eller de britiske og sydafrikanske regeringer er klar til at acceptere ægte kærlighed, der går på tværs af raceskel.
Se filmen i Kulturværket i Maribo den 28. november kl. 19:00 og i Nakskov Teatersal den 6. december kl. 19:00.

Se traileren til filmen her.

Spilletiden er ca. 111 minutter.