Spor 3 – Voksne

4 film for 150 kr.  Mix 4 film fra spor 3 og 4 for 200 kr.
KØB SPOR 3 HER

I maj 1940 er 400.000 allierede soldater fanget på den nordfranske strand Dunkerque, hvor de er omringet af tyske tropper. Situationen er en militær katastrofe, og soldaterne er så godt som dødsdømte. Men de allierede styrker forsøger alligevel en evakuering. Kræfterne sættes ind til lands, til vands og fra luften, og mange civile fiskerbåde bidrager til, hvad der siden er kaldt “miraklet i Dunkirk”.
Se den den 17. januar i Kulturværket i Maribo kl. 19:00 og den 24. januar i Nakskov Teatersal kl. 19:00.

Se traileren her.

Spilletiden er ca. 105 minutter.


Sprængstofeksperten Mikael har været involveret i et kup på 60 mio. kroner. Politiets efterretningstjeneste giver ham chancen for et nyt liv, hvis han indvilger i at vidne mod de serbiske bagmænd. Dagen før retssagen bliver Mikael forhørt af politiet på et hotelværelse. Han stiller tre krav for sin deltagelse: en kasse fra et opbevaringslager, en kvinde fra hans fortid, og en særlig takeawaymenu.
Se filmen i Kulturværket i Maribo den 7. februar kl. 19:00 og i Nakskov Teatersal den 14. februar kl. 19:00.

Se traileren til filmen her.

Spilletiden er ca. 90 minutter.

Da Mae Holland (Emma Watson) ansættes på The Circle, verdens største sociale medieselskab, ser hun det som sit livs mulighed. The Circle linker brugernes personlige e-mails, sociale medier, bank og indkøb sammen, og med deres universelle operativsystem skaber de en online identitet og en ny transparent æra. Mae bliver virksomhedens ansigt og stemme udadtil.
Se filmen i Kulturværket i Maribo den 7. marts kl. 19:00 og i Nakskov Teatersal den 11. april kl. 19:00.

Se traileren til filmen her.

Spilletiden er ca. 105 minutter.


Danmark, sidst i 1970’erne. Bokseren Jørgen ‘Gamle’ Hansen er fysisk slidt, økonomisk på røven og plaget af angst for at gå i ringen. Hans kone og manager, Hanne, inviterer promoteren Mogens Palles nye, unge boksehåb, Ayub Kalule, til at bo hos familien Hansen. Mødet med Ayub vækker noget i Jørgen, og da chancen uventet byder sig for en EM-titelkamp, siger 36-årige Jørgen ja til at gøre et comeback.
Se filmen i Kulturværket i Maribo den 4. april kl. 19:00 og i Nakskov Teatersal den 25. april kl. 19:00.

Se traileren til filmen her.

Spilletiden er ca. 100 minutter.