Spor 5 – Art film

4 film for 150 kr. Mix 4 film fra spor 5 og 6 for 250 kr.
KØB SPOR 5 HER

I 1790’ernes England svirrer rygterne om lady Susan Vernon og hendes opførsel, efter at hendes mand afgik ved døden. Lady Susan melder sin ankomst til svigerfamiliens landsted, hvor hun straks udser sig sin svigerindes lillebror, Reginald, som et passende parti. Hun sætter sig desuden for at finde en mand til sin datter Frederica, der dog helst er fri for sin mors manipulationer. 
Se den den 7. september i Kulturværket i Maribo kl. 19:00 og den 14. september i Nakskov Teatersal kl. 19:00.

Se traileren her.

Spilletiden er ca. 92 minutter.

Den velhavende Aydin har lagt skuespilgerningen bag sig og er nu hotelejer og udlejer i en tyrkisk bjerglandsby. Hans unge kone, Nihal, har lagt alt til side for at tjene sin husbond, men Aydin opfører sig alligevel koldt, kynisk og arrogant over for både sin hustru, fraskilte søster og sine lejere. Da vintersneen lægger sin dyne over landsbyen, stiger uenighederne op til overfladen. 
Se filmen i Kulturværket i Maribo den 5. oktober kl. 19:00 og i Nakskov Teatersal den 13. oktober kl. 19:00.

Se traileren til filmen her.

OBS ! Spilletiden er ca. 180 minutter.

Michéles liv ændrer sig for altid, da hun overfaldes og voldtages i sit eget hjem. Hun melder det ikke til politiet, men går i stedet selv i gang med at finde frem til gerningsmanden, som hun er overbevist om er en person fra egen omgangskreds. Både Michéle og hendes voldsmand trækkes ind i et besynderligt og nervepirrende spil, der hvert øjeblik kan ende i en katastrofe. 
Se filmen i Kulturværket i Maribo den 26. oktober kl. 19:00 og i Nakskov Teatersal den 16. november kl. 19:00.

Se traileren til filmen her.

Spilletiden er ca. 130 minutter.

Journalisten Arvid Stjärnblom og kunstnerdatteren Lydia Stille mødes i den svenske skærgård en smuk sommeraften i starten af 1900-tallet. Selvom de forelsker sig i hinanden, ender de af forskellige årsager med at vælge andre ægtefæller. Men deres kærlighed nægter at dø ud. Efter ti år giver de efter for deres følelser og indleder et forhold, der udvikler sig i en alvorlig…
Se filmen i Kulturværket i Maribo den 29. november kl. 19:00 og i Nakskov Teatersal den 7. december kl. 19:00.

Se traileren til filmen her.

Spilletiden er ca. 115 minutter.