Spor 5 – Art film

4 film for 150 kr. Mix 4 film fra spor 5 og 6 for 250 kr.
KØB SPOR 5 HER

Det biografiske drama ‘Den unge Karl Marx’ handler om titelkarakteren, og hvordan han fik bragt arbejderbevægelsen ind i den moderne æra.
Den 26-årige mand rejser i 1844 til Paris i selskab med sin hustru Jenny. Der møder de den socialistiske teoretiker Friedrich Engels, der som søn af en industrialist har en særdeles stor interesse i arbejderklassens herkomst.
Engels bliver inspirationen, der hjælper Marx med at færdiggøre sin verdensvision og i sidste ende skrive værket “Det kommunistiske manifest”.

Se den den 6. september i Kulturværket i Maribo kl. 19:00 og den 13. september i Nakskov Teatersal kl. 19:00.

Se traileren her.

Spilletiden er ca. 118 minutter.


Filmen ‘The Square’ handler om, Christian, der er kunstnerisk leder af et museum i Stockholm.
Mens han gør klar til åbningen af museets næste installationsprojekt, The Square, udsættes den succesfulde kurator for tricktyveri på åben gade. Hændelsen får ham til at tage sagen i egen hånd, og sammen med sin assistent opsporer han gerningsmandens lejlighedskompleks.
Hvad der herefter følger er en serie af mindre heldige beslutninger, mødet med en aparte journalist og lanceringen af en PR-kampagne, der får lige rigeligt med opmærksomhed. 
Se filmen i Kulturværket i Maribo den 27. september kl. 19:00 og i Nakskov Teatersal den 4. oktober kl. 19:00.

Se traileren til filmen her.
Spilletiden er ca. 142 minutter.


I komedien ‘The Trip to Spain’ har den britiske komiker og skuespiller Steve Coogan rundet det skarpe 50’er-hjørne, men han er stadig på jagt efter kærligheden.
Samtidig har hans gode ven, faste rejsepartner og normalt mindre succesfulde kollega, Rob, fået fuld fart på skuespillerkarrieren og familielivet.
Alligevel lokker Steve sin velmenende rival med på endnu et roadtrip i forbindelse med sin nye tv-serie, hvor der skal spises, drikkes og dystes i kunsten at fortælle vittigheder. Denne gang i Spanien.

Se filmen i Kulturværket i Maribo den 25. oktober kl. 19:00 og i Nakskov Teatersal den 1. november kl. 19:00.

Se traileren til filmen her.

Spilletiden er ca. 108 minutter.


Det romantiske drama ‘God’s Own Country’ handler om den unge fårefarmer Johnny, der kæmper for at få tilværelsen til at hænge sammen – både økonomisk og følelsesmæssigt.
Drengens far er delvist lammet efter et hjerteanfald, og sammen med sin bedstemor er de alene om at drive farmen. Så da den travle periode nærmer sig, er de nødt til at hyre hjælp udefra og ansætter den unge rumæner Gheorge.
Gheorges ankomst er starten på et intenst forhold mellem de to unge mænd, og det får den afstumpede og opgivende Johnny til at betragte sig selv og tilværelsen med et helt nyt perspektiv.

Se filmen i Kulturværket i Maribo den 28. november april kl. 19:00 og i Nakskov Teatersal den 5. december kl. 19:00.

Se traileren til filmen her.

Spilletiden er ca. 104 minutter.