Spor 5 – Art film

4 film for 150 kr. Mix 4 film fra spor 5 og 6 for 250 kr.
KØB SPOR 5 HER

Santa Barbara, Californien 1979. 15-årige Jamie bor sammen med sin mor, Dorothea, som er uden fast kæreste. For at give sønnen et mandligt forbillede lejer hun et værelse ud til håndværkeren William. Men de to fyre har intet tilfælles, så Dorothea må alliere sig med sin anden lejer, kunstfotografen Abbie, og Jamies (desværre platoniske) teenageveninde, Julie, for at guide sin søn sikkert ind i voksenlivet.
Se den den 18. januar i Kulturværket i Maribo kl. 19:00 og den 25. januar i Nakskov Teatersal kl. 19:00.

Se traileren her.

Spilletiden er ca. 120 minutter.


Daniel Blake har været snedker i en menneskealder. Da han pludselig bliver ramt af en sygdom, må han sige sit job op og bede staten om hjælp til hverdagen. Livet er ikke nemt, når man skal følge statens forvirrende og ydmygende regelrytteri, men Daniel gør sit bedste for at holde hovedet højt og samtidig hjælpe andre, der har brug for en hånd.
Se filmen i Kulturværket i Maribo den 8. februar kl. 19:00 og i Nakskov Teatersal den 15. februar kl. 19:00.

Se traileren til filmen her.
Spilletiden er ca. 100 minutter.


Forfatteren Gil besøger Paris med sin ulidelige forlovede, Inez, men har egentlig mest lyst til at udforske byen på egen hånd. Da Gil spankulerer alene ned ad Montmartre ved midnatstid, inviterer en gruppe fremmede ham ind i deres bil. På mystisk vis stiger de ud i 1920’erne, Gils foretrukne æra. De følgende nætter får han mulighed for at gnubbe albuer med Dalí, Hemingway og andre idoler fra fortiden.
Se filmen i Kulturværket i Maribo den 8. marts kl. 19:00 og i Nakskov Teatersal den 12. april kl. 19:00.

Se traileren til filmen her.

Spilletiden er ca. 95 minutter.


Lee Chandler arbejder som vicevært i det vinterkolde Boston. Han er en knuget mand, der helst ikke lukker andre ind i sit liv. Men da hans storebror Joe dør, bliver Lee tvunget til at tage sig af sin nevø, teenageren Patrick.
Rollen som onkel og værge passer meget skidt til Lee, ikke mindst fordi den river op i mindet om en tidligere sorg, som tynger hans indebrændte sjæl.

Se filmen i Kulturværket i Maribo den 5. april kl. 19:00 og i Nakskov Teatersal den 26. arpil kl. 19:00.

Se traileren til filmen her.

Spilletiden er ca. 135 minutter.