Spor 6 – Nostalgi

4 film for 150 kr. Mix 4 film fra spor 5 og 6 for 250 kr.
KØB SPOR 6 HER

To piger fødes samtidig i landsbyen Karrild. Den ene, Maria, vokser op som komtesse på godset Hardenborg. Den anden, Betina, mister sin mor ved fødslen og havner på en streng kostskole for forældreløse. Kort før pigernes 17-års fødselsdag krydses deres veje igen, da Maria går en tur i skoven og møder Betina. Komtessen inviterer sin nye veninde med op på godset, hvor der venter alle en overraskelse …

Se den den 6. september i Kulturværket i Maribo kl. 14:00 og den 13. september i Nakskov Teatersal kl. 14:00.

Se traileren her.

Spilletiden er ca. 96 minutter.


I ‘The Bridges of Madison County’ bliver fotografen Robert Kincaid (Clint Eastwood) en del af den hjemmegående husmor Francesca Johnsons (Meryl Streep) liv i fire dage i 1960erne.

BEMÆRK START 13:50

Se filmen i Kulturværket i Maribo den 27. september kl. 13:50 og i Nakskov Teatersal den 4. oktober kl. 13:50.

Se traileren til filmen her.

Spilletiden er ca. 125 minutter.


En gruppe danskere tager på ‘eventyrrejse’ – også kaldet charterferie. Turen går med fly til München og videre i bus til Tyrol, Rom og Venedig. Lektorparret Hansen fejrer guldbryllup undervejs, og den unge Lydia bliver svigtet af sin kæreste, tryllekunstneren Edward. Gustav forsøger en ferieflirt med den smukke Marianne, og hr. Smith hakker på sin kone, der kun tænker på børnebørnene derhjemme.
Se filmen i Kulturværket i Maribo den 25. oktober kl. 14:00 og i Nakskov Teatersal den 1. november kl. 14:00.

Se traileren til filmen her.

Spilletiden er ca. 109 minutter.


Principfaste Katie kæmper for social retfærdighed, mens Hubbel er en charlatan født med guldske i munden og forfatterdrømme. På trods af modsætningerne forelsker de to sig, men skilles igen. Forholdet blusser op otte år senere, men smuldrer da Hubbel vælger karriererne frem for kampen mod systemet. Endelig i 60’erne mødes de to igen.
Se filmen i Kulturværket i Maribo den 28. november kl. 14:00 og i Nakskov Teatersal den 5. december kl. 14:00.

Se traileren til filmen her.

Spilletiden er ca. 113 minutter.