Spor 6 – Nostalgi

4 film for 150 kr. Mix 4 film fra spor 5 og 6 for 250 kr.
KØB SPOR 6 HER

Da den travle jet-setter Charlie Babbitt tvinges til at tage sig af sin autistiske bror Raymond Babbitt sker det ikke frivilligt. Men efterhånden som de to lærer hinanden at kende, sætter Raymond en masse tanker i gang i Charlie, og han tager sit liv op til revision. Dustin Hoffman og Tom Cruise i den prisbelønnede film fra 1988.
Se den den 18. januar i Kulturværket i Maribo kl. 13:50 og den 25. januar i Nakskov Teatersal kl. 13:50.

Se traileren her.

Spilletiden er ca. 130 minutter.


Den håbefulde digter Christian flytter mod sin fars vilje til 1900-tallets Paris. Her bliver han ven med den flamboyante kunstner Toulouse-Lautrec. Sammen vil de skabe et stykke til Natklubben Moulin Rouges største stjerne Satine. Det skal vise hendes store talent og samtidig være en hyldest til ‘sandhed, skønhed, frihed og kærlighed’. I denne glamourøse verden indleder han en affære med Satine, mens jagten på en investor går i gang.
Se filmen i Kulturværket i Maribo den 8. februar kl. 13:50 og i Nakskov Teatersal den 15. feebruar kl. 13:50.

Se traileren til filmen her.

Spilletiden er ca. 125 minutter.


For at få en uddannelse forklæder den unge jøde Anshel sig som drengen Yentl. I sig selv noget af en opgave der ikke bliver nemmere, da hun forelsker sig i en af sine studiekammerater. Helt galt går det, da en pige bliver forelsket i hende. Barbra Streisand i en af hendes bedste roller.
Se filmen i Kulturværket i Maribo den 8. marts kl. 13:50 og i Nakskov Teatersal den 12. april kl. 13:50.

Se traileren til filmen her.

Spilletiden er ca. 130 minutter.


Brian bliver født i en krybbe i det hellige land, og tre knap så vise mænd forveksler ham med en anden. Siden bliver han en modvillig profet for en stor gruppe mennesker, der desperat søger en åndelig vejleder. Imidlertid står Brian altid i skyggen af en anden fyr fra Galilæa for ikke at tale om hans rappenskralde af en mor. Men Brian bevarer optimismen, og bare fordi man bliver korsfæstet, kan man jo godt se på den lyse side af livet.
Se filmen i Kulturværket i Maribo den 5. april kl. 13:50 og i Nakskov Teatersal den 26. april kl. 13:50.

Se traileren til filmen her.

Spilletiden er ca. 95 minutter.